Studiereizen

Benvenuti, bienvennue, wilkommen, welcome…

Welkom in het buitenland! De duizendpoot van JV-events spreekt haar talen en kent haar weg in diverse landen. Dat is bijzonder plezierig voor u. Wij organiseren namelijk al jaren speciale vak/studiereizen voor onder andere de agrarische sector. Italië is wat dat betreft ons ‘tweede thuis’, maar ook in andere landen weet JV-events precies welke plekken en bedrijven interessant zijn voor u en uw gasten.

Wat doet JV-events voor uw studiereis?

Omdat u en uw reisgezelschap uniek zijn leveren wij alleen maar maatwerk wanneer het gaat om studie- of incentive-reizen. Samen met u bepalen we de wensen en doelstellingen voor onze ‘expeditie’. Daarop baseren we het programma en de verdere invulling, zodat het nuttige en aangename optimaal gecombineerd worden.

Een bijzondere service van JV-events voor bedrijven in de agrarische sector is het aanbod van informatieve studiereizen. U en uw relaties of medewerkers ontdekken hierbij hoe er in het buitenland met het vak wordt omgegaan. Natuurlijk vergeten we de gezelligheid niet…

JV-events staat garant voor een onbezorgde, maar ook goed verzorgde tijd!

Van het boeken van de vluchten en accommodaties tot het organiseren van bedrijfsbezoeken en activiteiten ter plaatse: de duizendpoot regelt het voor u. Alles natuurlijk in nauw overleg met u. Uw reis is immers maatwerk en juist daarin is JV-events de specialist!

Wat doet u?

U bent de volmaakte gastheer/gastvrouw voor uw reisgenoten! Natuurlijk gaat de duizendpoot van JV-events mee op reis om alles ter plekke te regelen. U kunt zich dus volledig richten op uw gasten. Wedden dat u zo ijzersterke relaties opbouwt?

Ervaar het zelf en zet de duizendpoot in. Dat is uw garantie voor een goede (studie)reis! Klik hier om de mogelijkheden eens persoonlijk met ons te bespreken.

Recente projecten

Meer impressies